Sofies fantastiske rejse til Amerika med flybilletter!

Flybilletter gør det muligt at komme en masse forskellige steder hen i vores store verden! Det oplevede Sofie i den grad, da hun tog den store tur til Amerika! At rejse er livet, og når får man har været afsted, får man blod på tanden. En tur er ikke nok, der er altid mere at komme efter. Sofie startede sin rejse i den fantastiske stat Florida. Her besøgte hun Orlando. Florida er en af USA’s varmeste steder, og et godt sted at tage på charter rejse. Men der er meget mere at lave, end blot at solbade. Sofie ville først og frem i nogle af de store parker. I Orlando er der flere store parker, om er meget populære. At tage i de store parker kan være krævende, men en sjov oplevelse venter forude. Der er varmt og lange køer, men massere af sjov at komme efter. Hvis det bliver for varmt kan man altid tage en tur i vandland. Her kan man blive kølet ned. Det gjorde Sofie også på hende rejse i Orlando.

Søg efter flybilletter på søgemaskinen Rejsepriser.dk

Sofies tur fløj videre omkring med flybilletter

Udover Orlando i Florida, besøgte Sofie flere steder med rejse via flybilletter. Hun tog videre til New York – byen som aldrig sover. Her oplevede hun en masse steder på Manhattan som man bare må se en gang i sit liv. Hun tog storbylivet til sig, og oplevede alt fra Central Park og dens fine zoologiske have indeni, til de kæmpe shopping centre i den skønne by. Også bygninger var der af seværdigheder. Flat Iron building var en oplevelse, Empire State Building var et must see, og bygningerne på Wall street må også opleves. Sofie oplevede det hele. Også færge turen ud forbi Frihedsgudinden fik hun set. Når man først er rejst ud med sine flybilletter omkring i andre lande, skal man sørge for at se alt det der er at se. Så ærgrer man sig ikke senere, og fortryder at man ikke fik set det hele. Sofie sørgede for at se alt det hun kunne presset ind i sit rejseskema.

Men turen gik videre herfra. Hendes sidste stop var sydligere igen mod Washington D.C. Her besøgte hun hovedstaden af USA. I D.C er der også ting som bare skal ses, ligesom alle andre steder. Her er der det hvide hus som præsidenten bor i. Det er en skam at tage til Washington D.C uden at oplevede det Hvide Hus. Det vil næsten være en forbrydelse at tage dertil uden at tage forbi det Hvide Hus. Det er en stor oplevelse at se det Hvide Hus, og Sofie tog det hele til sig. Derudover tog hun en masse billeder! For billeder skal der også sørges for. Sofie lavede en samlede bog og alle billeder og oplevelser da hun kom hjem. På den måde kan hun igen og igen kigge tilbage og nyde minderne om hendes store tur til Amerika. En oplevelse rigere var Sofie da hun kom hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *