Branding med smarte keyhangers

Ønsker du at styrker din virksomheds synlighed, når I er ude i felten, er det en god idé at overveje, om du burde investere i keyhangers med logo til dine medarbejdere. Dette er nemlig en smart og nem måde at få kendskabet til sit firma ud på, der samtidig ikke er for prangende. På denne måde bliver det gjort tydeligt for mulige fremtidige kunder, at virksomheden eksisterer, og jeres identitet vil være i deres tanker, når de næste gang skal have en opgave udført, som ligger indenfor jeres felt.

Det kan virke som en lille ting, men keyhangers med logo til medarbejderne er en meget effektiv måde at brande sin virksomhed på. Det visuelle betyder meget for os mennesker, og vi skaber hurtigt associationer mellem billeder og koncepter i den virkelige verden. Jeres logo kan således medvirke til at fastslå jeres firmaidentitet på markedet, hvilket er en teknik, der benyttes af mange internationale virksomheder.

Keyhangers med logo til medarbejderne styrker sammenholdet

Udover at være en effektiv brandingmetode, så kan keyhangers med logo til medarbejderne være med til at styrke sammenholdet i virksomheden. Det giver en følelse af samhørighed, når man er iført den samme “uniform” som sine kolleger, og en keyhanger kan være en integral del af denne proces. På denne måde fungerer keyhangeren som en del af den lim, der holder medarbejderne sammen, hvilket i sidste ende gerne skulle føre til endnu bedre resultater, når de skal udføre deres opgaver.

Med ovenstående i mente fungerer keyhangers med logo til medarbejderne således både som en effektiv brandingmetode, mens de også forbedrer deres arbejde. Dette kan siges at være en cirkel-proces, hvor virksomhedens brand styrkes, mens de ansatte får et godt sammenhold og udfører deres arbejde bedre, hvilket fører til tilfredse kunder. Disse kunder vil efterfølgende være mere tilbøjelige til at benytte sig af virksomheden igen samt anbefale den til deres bekendte, hvilket igen fører til en øget omsætning samt styrket firmaidentitet.

Se de mange muligheder for plastkort med tryk her.

Overvej plastkort med tryk

Et alternativ til de smarte keyhangers er plastkort med tryk. Disse kan i nogle brancher være værd at overveje, da de giver en større flade af vise firmaets logo på, end det er tilfældet med keyhangers. Udstyres alle medarbejdere i virksomheden med plastkort med tryk, mens de opfordres til at sætte disse fast i eks. deres bælte, så er der større sandsynlighed, at fremtidige kunder spotter firmalogoet og dermed får lyst til at benytte netop din virksomhed. Samtidig giver et plastkort med tryk mange medarbejdere en øget følelse af professionalitet, hvilket gavner deres fremtoning, når de er på arbejde.

Som konklusion på ovenstående kan vi sige, at uanset om du vælger plastkort eller keyhangers, så kan fremvisningen af jeres firmalogo være med til at styrke både den eksterne samt interne firmaidentitet. Dette kan gøres for forholdsvist små penge, og det er derfor værd at overveje, hvad enten I er en større eller mindre virksomhed, da det både kan føre til større kendskab til firmaet samt bedre sammenhold blandt de ansatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *