Beskæring kan være nødvendigt at mange grunde

Har man en ejendom vil der for det meste også være flere træer og buske på grunden og de skal passes og plejes således, at beboerne kan få stor glæde af dem i mange år. Uanset om man har en grund på Slagelse, Sorø eller et andet sted på Sjælland så vil beskæring være noget, som man af og til får brug for og her kan man heldigvis finde god og kompetent hjælp rigtig mange steder.

Få hjælp til beskæring af buske og træer

Når man går i gang med beskæring er der forskellige regler man skal huske. Er man professionel og vant til at udføre beskæring vil det formentligt være nogle regler man allerede kender, men har man aldrig før prøvet at stå for beskæring kan det være, at man lige skal have de grundlæggende regler på plads inden man går i gang. Normalt siger man, at det kun er hvis det er meget nødvendigt, at en busk eller et træ kan komme igennem en beskæring. For buske og træer har som udgangspunkt godt af at vokse som de gør, og det kan derfor i mange tilfælde være en god ide helt at undlade beskæring og blot lade dem vokse.

I realiteten er situationen dog ofte en anden da man meget ofte kan opleve, at det er meget nødvendigt med en beskæring. Det kan for eksempel være hvis et træ slet og ret er ved at blive så stort at det skygger for hele gården således, at solens stråler slet ikke kan trænge igennem. Det kan være noget, som beboerne ikke er interesserede i for når solen stråler endelig er der, ønsker man naturligvis at mærke dem. Derfor kan en beskæring i dette tilfælde være en rigtig god ide. Her kan man selv gøre det hvis man er frisk på at gøre det, men ofte vil man få stor gavn af at bede et firma, der udfører beskæring til at gøre det da de ved hvad de laver.

Brug skarpe redskaber til beskæring

Når du har besluttet, at det er en beskæring der skal til så er det med at finde det rette redskab til at udføre beskæring med. Her er det rigtig vigtigt, at du vælger et redskab, som er meget skarpt. Her kan det for eksempel være en specielt udviklet beskæresaks, som kan have en meget skarp klinge. Jo skarpere redskab man bruger jo bedre vil den pågældende beskæring blive, for så vil snittet være godt og rent. Er snittet ikke så rent vil man ofte opleve, at der er større sandsynlighed for, at der kan komme svampe eller bakterier, som man ikke ønsker på sit træ eller sin busk.

Har man med store grene at gøre i forbindelse med en beskæring så gælder det om, at de skal skæres af så tæt på stammen som muligt. Dog er det dog vigtigt, at man ikke begynder at skære i selve stammen. Det kan gøre, at træet får svært ved at komme sig ordentligt igen efter beskæringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *