Børst dine tænder og undgå paradentose

Som forældre lærer man sine børn, at det er vigtigt, at få børstet tænderne både morgen og aften. Det er vigtigt, at man plejer sine tænder, tandkød og generelle mundhygiejne, da man kan risikere, at få konsekvenser i form af paradentose.

Paradentose er en frygtelig tandsygdom:

Paradentose er en almen tandsygdom, som er en slags betændelsestilstand i støttevævet omkring tænderne. Rundt om tanden sidder en knogle, som betændelsestilstanden nedbryder. Jo længere tid man går med paradentose uden at gøre noget, desto mere støttevæv forsvinder der omkring tænderne. Selve støttevævet består af tandkød samt tandrødder. I tilfælde af paradentose vil man opleve, at tandkødet er irriteret og har tildens til at bløde. På denne måde kan bakterierne frit invaderer mundtøjet og dermed ophobe sig i tandlommerne. Hvis man går med paradentose i lang tid, så kan man være så uheldig, at tænderne begynder at blive løse på grund af nedbrydende støttevæv. Hvis du må nogen måde er irriteret i munden, så anbefales det, at du tager kontakt til din tandlæge.

Tandlægerne i Nykøbing Falster og Sakskøbing har fået stor anerkendelse for deres arbejdsindsats. De er gode til at komme med råd om en god mundhygiejne og til hvordan man kan forebygge paradentosens fremtræden. Tandbørstning samt brug af tandtråd er nødvendigt for at opretholde en god mundhygiejne. Hvis du er i tvivl om det mindste, så vil tandlægerne med glæde hjælpe dig.

Aflæg tandlægen et besøg

Der er ikke nogle specifikke symptomer på paradentose i et tidligt stadie. Først når paradentosen har været der i et stykke tid begynder der at komme tegn på, at noget er galt. Tandkødet er det klassiske tegn på, at kunne mistænke paradentose. Hvis du er på udkig efter en dygtig tandlæge, så kan det anbefales, at vedlægge Nykøbing Falster og Sakskøbing et besøg. I disse to byer er kunderne meget tilfredse med deres besøg, da tandlægerne er omhyggelige med tandtjekket. Hvis man akut står og har behov for et tandlægebesøg, så gør klinikken alt for, at finde en hurtig tid til dig. Tandlægerne kan sagtens sætte sig ind i patienternes tandsmerter og gør dermed alt hvad de kan, for at presse dem ind i programmet. Tandlægerne i Nykøbing Falster og Sakskøbing sætter altid deres kunder i første række og gør alt for, at de får den bedste oplevelse på klinikken.

Ved mistanke af paradentose måler tandlægerne patientens tandkødslommer, da man ud fra dybden kan vurdere, om der bliver nedbrudt støttevæv. Tandlægerne i Nykøbing Falster og Sakskøbing er meget grundige med deres arbejde og tager altid røntgenbilleder for at få et overblik over, hvordan paradentose tilstanden ser ud. Når tandlægerne har lavet de nødvendige forundersøgelser, så går selve behandlingen i gang. Ved paradentose går tandlægerne ind og renser tandkødslommerne, samt rodoverfladerne for at få bugt med betændelsestilstanden. Står man i en situation hvor paradentosen er meget fremtrædende, så plejer tandlægerne at lokalbedøve patienterne. Ved en slem paradentose tilstand sørger tandlægerne for, at give patienterne et antibiotika middel med hjem, så der hurtigt kan komme kontrol over betændelsestilstanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *