Cannabisolie i cremer er godt for huden

Er du på udkig efter en god creme, der kan gøre dine hænder bløde og lækre? Så bør du kigge efter en creme med cannabisolie. Cannabisolie indgår i mange cremer og andre plejeprodukter, da olie har en god effekt på huden. Olien er god til hudproblemer og er med til, at få huden bliver intakt igen. Der findes mange forskellige slags plejeprodukter med cannabisolie, som er god til kroppen. Nogle produkter er lavet med henblik på, at blive smurt ud på et bestemt område af kroppen. Nogle produkter er gode til f.eks. hovedbunden, imens andre er gode til f.eks. hænderne.

Derfor skal du bruge cannabisolie:

Hvis huden begynder at rynke eller virke tør, så er det et tegn på, at huden har brug for fedtstoffer. Fedtstoffer er livsnødvendige for huden, da huden ellers ville være ubeskyttet og dermed modtagelig overfor alle slags bakterier. Fedtstoffer er med til at holde huden i balance, så den er beskyttet overfor fremmedlegemer. Hvis ikke huden er beskyttet med fedtstoffer, så vil huden tørre helt ud, da hudens vanddepot vil fordampe. Fedtstoffer bliver hurtigt optaget i huden og har dermed en hurtig virkning på huden. Fedtstoffer minder en del om kroppens egne lipider, og derfor kan fedtstoffer nemt trænge gennem huden uden at porrerne i huden bliver ødelagt.

Cannabisolie er med til at gøre huden blød og lækker og er især god til hud med rødme, tørhed eller revner. Olie er også med til at give huden en flot glød, hvis man syntes, at ens hud er kedelig i farven. I vinterperioden har huden det med at sprække og blive tør på grund af kulde, så i denne periode er det vigtigt med en god creme indeholdende cannabisolie. Cannabisolie genfinder hudens fugtbalance således, at den forbliver blød og lækker. Fedtstofferne i cannabisolie er med til, at huden får en flot glød samt får en bedre elasticitet. Plejeprodukter med olie er det valg, som de fleste vil anbefale dig hvis du har hudproblemer, så som f.eks. rødme, revner eller tørhed på kroppen. Hvis du vil vide noget mere om plejeprodukter med cannabisolie, så kan du finde en masse information på internettet eller forhøre dig i bl.a. Matas eller på apoteket.

Værd at vide om cannabisolie:

Der er mange som tror at cannabisolie er ulovligt, siden cannabis kommer fra cannabisplanten, som på dansk går under navnet hamp planten. Ifølge dansk lovgivning så er det forbudt at sælge, købe og anvende cannabisolie med en sporbar mængde af THC. THC er det aktive stof i cannabisolie, som er det stof, der gør folk skæve, når de ryger en joint. THC er et euforiserende stof, som bruges en del i den medicinske verden. Lovgivningen er lidt anderledes i forhold til importeret cannabisolie, der indeholder en lille mængde THC. I forhold til medicin bruger man cannabisolie med en lille mængde THC, så patienterne ikke bliver høje af at anvende medicinen. Indenfor den medicinske verden er der stadig stor forskning i cannabisoliens effekt i forskelligt medicin. Der er blevet lavet undersøgelser med oliens effekt, men hvordan den præcis virker og påvirker kroppen er endnu ikke helt klart for forskerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *